Νέα Ημ/νία Συνάντησης Κτηνιάτρων 4/12/2016

Η σχέση του Κτηνιάτρου με την Κτηνιατρική, από την Πρώτη έως την Τελευταία ημέρα (νέα ημερομηνία)

Το ΔΣ του ΣΚΜΖΑ σας ενημερώνει οτι η ημερίδα με θέμα «Η ΣΧΕΧΗ ΤΟΥ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΚΤΗΝΙΑΤΡΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΕΩΣ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΕΡΑ» μετά την αναβολή της θα διεξαχθεί την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2016 στο αμφιθέατρο του Ινστιτούτου PASTEUR, Λ.Βασ. Σοφιάς 127, 10 - 3 μ.μ.

Στόχος του ΣΚΜΖΑ είναι να συνεχίσει τον ανοιχτό διάλογο μεταξύ των συναδέλφων, απο όποια θέση βρίσκεται ο κάθε ένας.

Πρόταση μας είναι ο κάθε ομιλητής, μέσα από την προσωπική του διαδρομή στον Κτηνιατρικό χώρο, να εκφράσει τις εμπειρίες του, τα προβλήματα που συνάντησε και τις εφικτές προτάσεις για την σημερινή προοπτική της επιστήμης και του επαγγέλματός μας.

Επιπλέον των προσκεκλημένων ομιλητών, όποιος συνάδελφος μέλος του ΣΚΜΖΑ, επιθυμεί να μοιραστεί μαζί μας την εμπειρία του, μια άλλη οπτική, μια πρόταση, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και να του διατεθεί χρόνος για μια δεκάλεπτη εισήγηση. Παρακαλείστε να δηλώσετε τη πρόθεση σας έως τις 24 Νοεμβρίου έτσι ώστε να γίνει δυνατή η κατάρτιση του τελικού προγράμματος.

Στο τέλος των ομιλιών θα γίνει ανοικτή συζήτηση.

Πιστεύουμε και θα υποστηρίζουμε, την αναγκαιότητα και την δυνατότητα να συναντιόμαστε και να συζητάμε κατα πρόσωπο δημόσια.

Χάρτης Κτηνιάτρων

Αναζητείστε εύκολα και γρήγορα κτηνίατρο κοντά σας εισάγοντας τη διεύθυνσή σας!

Χάρτης

Θέλετε να γίνετε μέλος;

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του Συνδέσμου; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Back to top