Ανακοίνωση - Ευχαριστίες ΣΚΜΖΑ

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Ο Σύνδεσμος Κτηνιάτρων Μικρών Ζώων Αττικής επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους όσους συμβάλουν στη στήριξη των συνανθρώπων μας οι οποίοι επλήγησαν από τις φονικές πυρκαγιές στην Αττική. Η ανταπόκριση όλων είναι απίστευτα συγκινητική.
Κτηνίατροι, Ακαδημαϊκοί, Εταιρίες του χώρου μας, Συνάνθρωποί μας, Έλληνες, Ιταλοί, Γερμανοί, Βρετανοί, έχουν προσφέρει μέσα σε λίγες ημέρες όσα δεν μπορούσε κανείς να φανταστεί.

 


Επιθυμεί να ευχαριστήσει θερμότατα την Εταιρία Virbac Hellas και ιδιαίτερα την κτηνίατρο κα Όλγα Καρτέρη, Τεχνική Διευθύντρια της Εταιρείας. Η Εταιρία προσέφερε ποσότητα από τις εξαιρετικής ποιότητας ζωοτροφές που παράγει, καθώς και αντιβιοτικά και ειδικά δερματολογικά σκευάσματα αξίας 1500Ευρώ. Η κα Καρτέρη, εκτός του γεγονότος ότι κουβάλησε Η ΙΔΙΑ την τεράστια αυτή ποσότητα υλικών (άνω των 200kg), προσέφερε η ίδια ατομικά επιπλέον χρήματα για τις υπόλοιπές δράσεις του Συνδέσμου.


Επιθυμεί να ευχαριστήσει τα μέλη του Συλλόγου Αποφοίτων της Σχολής Μωραΐτη οι οποίοι συγκέντρωσαν δύο παλέτες ζωοτροφές για Σκύλο και Γάτα.


Επιθυμεί να ευχαριστήσει τους κκ Ernst Heiss, Manuela Wendt, Silvia Merkelbach, Gabriele Holzemann, Hedwig Kreuz, Claudia Dreier για τη συγκινητική συμβολή τους.


Τέλος επιθυμεί να ευχαριστήσει την αγαπητή συνάδερφο κα Μυρτώ Περράκη και τον αγαπητό μας Δάσκαλο, Αν. Καθηγητή κ Γιώργο Καζάκο για την οικονομική συμβολή τους.


Ο Σύνδεσμος μετατρέπει την οικονομική συνεισφορά όλων σε ειδικό ιατροφαρμακευτικό υλικό και το χορηγεί στους συναδέρφους οι οποίοι φροντίζουν ΔΩΡΕΑΝ τα τραυματισμένα ζώα από τις πυρόπληκτες περιοχές.


Ο Σύνδεσμος υπενθυμίζει ότι οι ανάγκες σε αίμα και παράγωγα αίματος θα είναι για ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ μεγάλες και καλεί εκ νέου τα μέλη του να δώσουν αίμα και παράγωγα αίματος απαραίτητα για τους εγκαυματίες, στις Μονάδες Αιμοδοσίας όλων των Νοσοκομείων της Αττικής.


Το ΔΣ του ΣΚΜΖΑ.

Χάρτης Κτηνιάτρων

Αναζητείστε εύκολα και γρήγορα κτηνίατρο κοντά σας εισάγοντας τη διεύθυνσή σας!

Χάρτης

Θέλετε να γίνετε μέλος;

Ενδιαφέρεστε να γίνετε μέλος του Συνδέσμου; Συμπληρώστε τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας.

Εκδήλωση ενδιαφέροντος

Back to top